top of page
IMG_0636666.jpg

Over ons

In 1987 startte Philippe zijn carrière als vrachtwagenchauffeur in loondienst. De droom om een eigen bedrijf op te starten speelde meer en meer in zijn gedachten.

In 1992 werd zijn droom werkelijkheid en stond Transport Muysewinkel boven het doopvont en groeide het verder uit tot een bloeiende onderneming.

In 2011 kreeg het bedrijf een nieuwe wending. Philippe gaat alleen verder en Transport Philippe Muysewinkel is van dan af aan een feit. Voortdurende groei en een gezonde dosis ambitie zorgen ervoor dat in 2017 een volgende logische stap volgt. Philippe's zoon Stijn treedt in de voetsporen van zijn vader en stapt mee in de zaak. Dit zorgt onmiddellijk voor een boost. Investeren en innovatie zijn de rode draad van deze dynamische onderneming.

Ondertussen beschikt het wagenpark van Transport Philippe Muysewinkel over 12 wagens. Enerzijds twee semi-diepladers met autolaadkraan die verschillende bouwmaterialen transporteren. Anderzijds 10 trekkers die op hun beurt actief zijn in verschillende sectoren. Door hun veelzijdigheid kan er op veel vragen ingespeeld worden. Bijvoorbeeld trekkers die voorzien zijn van een hydraulisch systeem om functioneel zelf te laden en te lossen.

 

Elke chauffeur bij Transport Philippe Muysewinkel beschikt over de vereiste certificaten en heeft een grondige opleiding genoten als zijnde VCA-attest, heftruckbewijs, certificaat autolaadkraan,... . 

Alvast een goede basis om de verschillende soorten opdrachten tot een goed einde te volbrengen. 

Transport Philippe Muysewinkel staat voor service, betrouwbaarheid en een bereikbaarheid van 24/7.Reden genoeg om ons vrijblijvend te contacteren.

 

 

8CDE2B71-C344-4E18-BBE6-D77BA141520C.JPG
bottom of page